Ιστορία

Το κοσμηματοπωλείο Golden Santorini άνοιξε τις πόρτες του το 1976.

Το όραμα της Ρένας Μενδρινού, της πρώτης γυναίκας χρυσοχόου του νησιού, γίνεται πραγματικότητα και οι βιτρίνες του καταστήματος γεμίζουν με υπέροχες δημιουργίες από χρυσό συνδυασμένο με πολύτιμες πέτρες. Στα χρόνια που ακολουθούν, και με την πολύτιμη βοήθεια του συζύγου της, Raymond Khan, η Ρένα Μενδρινού αρχίζει να σχεδιάζει η ίδια μοναδικά κοσμήματα για τις ξεχωριστές στιγμές σας.

Το 2001 ανοίγουν και δεύτερο κατάστημα, το Caldera Jewellery. Ένας χώρος εμπνευσμένος -όπως μαρτυρά και το όνομά του- από τη μαγευτική θέα στην καλντέρα.

Το 2010 η κόρη τους, Georgia Khan, ολοκληρώνει τις σπουδές της στη Γεμολογία, στο Γεμολογικό Ινστιτούτο Αμερικής (G.I.A.) και με τις γνώσεις της στην εκτίμηση πολύτιμων λίθων συμπληρώνει το δυναμικό του Golden Santorini και του Caldera Jewellery διαλέγοντας μόνο πέτρες της καλύτερης ποιότητας.

Σήμερα, οι δύο αυτοί χώροι έχουν ενοποιηθεί στο κτίριο του Caldera Jewellery, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία επιλογής κοσμήματος με υπέροχη θέα στην καλντέρα. Εδώ θα βρείτε εκτός από τις μοντέρνες δημιουργίες της Ρένας Μενδρινού, κομμάτια κλασσικά, εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελλάδα και το Βυζάντιο.

Το Golden Santorini in Caldera Jewellery συνδυάζει μοναδικά την γνώση που κατακτιέται από την εμπειρία σαράντα και πλέον χρόνων με τις σύγχρονες τεχνικές και τάσεις στην διεθνή χρυσοχοοία.